Destiny The Collection 1a4b772552b9670076c6650627aae31e40a5e615

5 Advonturen, 1 Epicsche Collectie!

Destiny – The Collection bevat elke release tot op heden van de award-winnende first-person shooter franchise. Het is een fantasische manier voor Guardians om op avonturen te gaan die ze misschien hebben gemist, of het is een ideaal startpunt voor nieuwe spelers om zich aan te sluiten bij de Destiny community. Destiny – The Collection bevat: Destiny, Expansion I: The Dark Below, Expansion II: House of Wolves, The Taken King, en het nieuwste avontuur, Rise of Iron. Daarnaast is er ook een character boost toegevoegd, hiermee kun je direct starten met het gevecht.

Destiny brengt je naar een heroïsche wereld van actie en avontuur waarin je als Guardian van de laatste stad op aarde beschikt over ongelooflijke krachten. Verken de eeuwenoude ruïnes van ons zonnestelsel terwijl je jezelf onderdompeld in de filmische singleplayer campaign; Sluit je aan bij jouw vrienden in de drie- of zes-speler co-op activitieten; Ga de strijd aan met je mede spelers in verschillende competitieve multiplayer speltypes; en upgrade jouw character om een krachtige held, even uniek als jezelf, te creëren. Become Legend!

Bevat:
Destiny
Expansion I: The Dark Below
Expansion II: House of Wolves
The Taken King
Rise of Iron
Level 40 Character Boost
J-Services.nl Destiny The Collection 1a4b772552b9670076c6650627aae31e40a5e615
Destiny - The Collection
PRIJS: 59.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.