Engelachtige Verdedigers Demonische Misbruikers 4d76f8d22ced327341be44fe9cd0ad8088d0bbc2

Dit is een persoonlijk memoir van mijn ervaringen van kindermisbruik in een satanische cult. In dit boek geef ik ingewijde informatie vrij over hoe kinderprostitutie is verwikkeld met politieke en financiële corruptie. Vanwege de ongewone omstandigheden van mijn situatie verschilt dit boek wellicht van andere boeken over Satanisch Ritueel Misbruik. De meeste mensen die hier zo dicht mee in aanraking zijn gekomen als ik kunnen hun verhaal vaak niet na vertellen, of weten nooit meer aan de cult te ontsnappen. Mijn ervaringen zijn misschien niet kenmerkend, maar ik stel de lezer wel in staat het emotionele landschap te begrijpen van een kind dat wordt gehersenspoeld en seksueel wordt misbruikt. Ook besteed ik aandacht aan de dappere personen die mij hebben geholpen te ontsnappen aan deze cult. En praat ik over de verzetsbeweging die deze satanische Nieuwe Wereldorde tracht te ondermijnen. Dit was een ontzettend moeilijk boek om te schrijven. En mijn leven is meerdere keren bedreigd voor het publiceren ervan. Echter ben ik ervan overtuigd dat de lezer dit boek uiteindelijk zal zien als een boek dat hoop geeft in plaats van angst. Mijn intentie voor het schrijven van di
J-Services.nl Engelachtige Verdedigers Demonische Misbruikers 4d76f8d22ced327341be44fe9cd0ad8088d0bbc2
Engelachtige Verdedigers & Demonische Misbruikers
PRIJS: 19.98

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.