Opstapkaarten opvoeding in balans e2a6fded229e8c6e270266f726f7b820243cffde

Opvoeden gaat over je kind begrijpen. Echt luisteren, grenzen en ruimte geven en contact maken. Tegelijkertijd gaat opvoeden ook over het leren omgaan met de frustraties die bij opgroeien horen. Dit zijn wezenlijke elementen in de opvoeding om het kind te begeleiden naar steeds meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid in het leven. De Opstapkaarten zijn een hulp om balans te krijgen in de opvoeding. De set bevat 23 kaarten met de belangrijkst thema's binnen het opvoeden en een boekje met uitleg en opdrachten voor opvoeders en kinderen. Op een creatieve en luchtige manier kun je dagelijks het verschil maken. Samen met je hele gezin het groeiproces beleven. Kinderen zijn bezig steeds meer mens te worden. Stap voor stap zijn onderweg het leven van volwassenen te begrijpen. De Opstapkaarten begeleiden opvoeders en kinderen in dit proces.
J-Services.nl Opstapkaarten opvoeding in balans e2a6fded229e8c6e270266f726f7b820243cffde
Opstapkaarten -opvoeding in balans-
PRIJS: 14.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.