BBC Earth Expedition Guyana f08918bfb7bc9279bb00a554ded5c455cddb5be9

Aan de noordkust van Zuid-Amerika ligt Guyana, een vergeten land vol unieke en bijzondere oerwouden. Bijzonder, omdat ze zo onherbergzaam zijn dat grote delen ervan niet eens in kaart zijn gebracht. Hier leven dieren die nooit met mensen in contact zijn gekomen. Een prachtig stuk aarde dat bedreigd wordt: houthakkers bieden het straatarme land geld om de oerwouden te mogen kappen.

In een poging Guyana te helpen bij het beschermen van zijn natuurschatten, waagt het expeditieteam zich in het duistere hart van het oerwoud. Vanuit junglekampen starten onderzoekers met hun zoektocht naar zeldzame dieren, van de hoge boomtoppen tot diep op de rivierbodem. Ze vinden de reuzen van het oerwoud: de anaconda, de jaguar, de reuzenmiereneters, reuzenschildpadden en de gigantische harpijarend.
Guyana vormt de grootste uitdaging dat het team ooit is aangegaan. En de camera’s filmden elk moment van deze beproeving…
J-Services.nl BBC Earth Expedition Guyana f08918bfb7bc9279bb00a554ded5c455cddb5be9
BBC Earth - Expedition Guyana
PRIJS: 6.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.