De veldkeuken 9789090291291

Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken; één van de meest geliefde en karakteristieke plekken van Utrecht om te eten.

Alles wat het omringende landgoed Amelisweerd aan lekkers te bieden heeft, komt er op tafel. Biologisch geteelde groenten, kruiden, bloemen en fruit uit de eigen moestuinen. In De Veldkeuken worden er sinds jaar en dag even eenvoudige, als heerlijke gerechten mee gemaakt. In dit kookboek lees je hoe je ze ook zelf thuis kunt bereiden. Laat je inspireren door meer dan zeventig recepten. Van verleidelijke taarten, quiches, salades en sandwiches tot de beroemde Veldkeuken-broden.
De veldkeuken. Het kookboek (9789090291291). Auteur: Femke de Winter, Rene van der Veer, Juliette Brorggreve, Miriam Bruinooge, Liesbeth van Woerkens. Uitgever: Veldkeuken, De. Taal: Nederlands. Lengte: 256 pagina’s. Uitvoering: Paperback
J-Services.nl De veldkeuken 9789090291291
De veldkeuken
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.