Persoonlijke effectiviteit 9789491743498

Persoonlijke effectiviteit is erop gericht u te ondersteunen bij het verbeteren van uw eigen handelen in (moeilijke) situaties waarbij u alleen of samen met anderen bepaalde doelen wilt realiseren. Dit boek is geschreven voor iedereen die problemen niet uit de weg wil gaan; die zijn contactuele vaardigheden wil verbeteren; die energie wil stoppen in het onderhouden van relaties; die zijn doelen wil realiseren; die plezier wil hebben in zijn werk; die professionaliteit hoog in het vaandel heeft. Kortom, voor iedereen die weet dat zijn eigen functioneren voor verbetering vatbaar is. Persoonlijke effectiviteit. (9789491743498). Auteur: I. Tanis. Uitgever: Concept uitgeefgroep. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Hardback
J-Services.nl Persoonlijke effectiviteit 9789491743498
Persoonlijke effectiviteit
PRIJS: 42.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.