Masterchef bij de meesters thuis 75d9de27af937b2e2a0f8086fe513174b79f78c5

Heeft u zich ooit afgevraagd wat chef-koks zelf graag koken als ze in de beslotenheid van hun eigen keuken zijn, ver van de drukte en hitte van de restaurantkeuken? Grote namen uit de culinaire wereld delen ieder drie recepten van hun favoriete weekendgerechten in deze prachtig gefotografeerde MasterChef-collectie – en ze verklappen nog veel meer.

Ferran Adrià – Andoni Aduriz – Michael Anthony – Elena Arzak – Jason Atherton – Joe Bastianich – Lidia Bastianich – Claude Bosi – Massimo Bottura – Claire Clark – Wylie Dufresne – Graham Elliot – Andrew Fairlie – Peter Gilmore – Peter Gordon – Bill Granger – Angela Hartnett – Tom Kerridge – Tom Kitchin – Atul Kochhar – Pierre Koffmann – Jamie Oliver – Ashley Palmer-Watts – Neil Perry – Gordon Ramsay – Eric Ripert Joan & Jordi Roca – Ruth Rogers – Curtis Stone – David Thompson – Mitch Tonks – Tetsuya Wakuda
J-Services.nl Masterchef bij de meesters thuis 75d9de27af937b2e2a0f8086fe513174b79f78c5
Masterchef - bij de meesters thuis
PRIJS: 30.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.